Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport on menettämässä otettaan pudotuspelipaikasta

Vaasan Sportin olisi pitänyt ehdottomasti voittaa keskiviikon Liiga-ottelussa Kouvolan KooKoo. Kun KooKoo korjasi voiton tuloksella 1–3, KooKoon tilanne on huomattavasti Sportia parempi pudotuspelejä ajatellen.

Moni hieraisi silmiään heti puolenpäivän jälkeen, kun näki Sportin kokoonpanon. Merkittäviä pelaajia puuttui, ja heidät oli korvattu joko U20- tai lainapelaajilla.

Sportin U20-joukkueessa kovaa tulosta tehneet slovenialaiset Jure Povse ja Bine Masic olivat jo yhden ottelun Liigaa pelanneet, tosin Masic ei marraskuussa HIFK:ta vastaan ollut jäällä minuuttiakaan.

Mielenkiintoisia pelaajia olivat sen sijaan maalivahti Rasmus Korhonen ja Santeri Sillanpää. Heistä ei useilla vaasalaisilla ollut mitään käsitystä.

Korhonen joutui paljon vartijaksi, kun Sportin kaikki kolme vakiomaalivahtia olivat poissa. Viime kaudella Ässissä runsaan erän verran Liigaa pelannut Korhonen ei vakuuttanut, sillä kaikki KooKoon maalit menivät helposti.

Turkulaistaustainen mutta viime kaudet Tampereella operoinut Santeri Sillanpää pelasi ensimmäisen liigaottelunsa viikko sitten Ilveksen paidassa, ja kuinka ollakaan, juuri KooKoota vastaan. Sillanpää siis kohtasi KooKoon toisen kerran toisessa liigaottelussaan.