Lauri Markkasen Cleveland hävisi Miamille – lyhyt voittoputki katkesi itäisen konferenssin kärkijoukkueen kotikentällä

Koripallon NBA:ssa Cleveland Cavaliers hävisi lauantain vastaisen yön vierasottelunsa Miami Heatille lukemille 105–117. Cleveland voitti joukkueiden kauden kaksi aiempaa kohtaamista, mutta joutui joulukuisten voittojen jälkeen nyt taipumaan Miamille.

Clevelandin suomalaispelaaja Lauri Markkanen vietti kentällä liki 32 minuuttia ja teki joukkueelleen 15 pistettä. Hän nappasi ottelussa neljä levypalloa sekä yhden koriin johtaneen syötön. Kolmen pisteen heitoissa Markkanen onnistui kahdesti, kun yrityksiä kertyi kuusi. Hän upotti kuusi kaikkiaan 12 pelitilanneheitostaan.

Ottelun pistetykki oli Miamin Bam Adebayo, joka teki kaikkiaan 30 pistettä.

– Hän pelasi loistavan, kokonaisvaltaisen ja voittavan ottelun. Hän vaikutti voittoon yhtä paljon kuin kuka tahansa muu molemmissa kenttäpäädyissä, Miamin päävalmentaja Erik Spoelstra kiitteli ESPN:n verkkosivuilla Adebayon monipuolisuutta.

"Pallonmenetykset maksoivat"

Ennen ottelua Miamia vastaan Cleveland oli ottanut kaksi voittoa perätysten, kun ottelut sekä Torontoa että Indianaa päättyivät joukkueen hyväksi. Näistä otteluista Markkasen pistetilille kertyi 21 ja 22 pistettä.

Ennen ottelua Miamia vastaan Clevelandilla oli tilillään 38 voittoa ja 27 tappiota. Nyt tappioiden määrä kohosi 28:aan. Joukkue on NBA:n itälohkossa kuudentena.

– Pallonmenetykset maksoivat. Vastustaja teki hienoa työtä ja pakotti meidät pallonmenetyksiin. Sitten he tekivät hienoa työtä kääntäessään peliä, Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff harmitteli syntyneitä vastahyökkäyksiä.

Miami pitää itälohkon kärkisijaa. Sillä on Cleveland-ottelun jälkeen 45 voittoa ja 23 tappiota. Kotonaan Miami on voittanut selvän enemmistön, kaikkiaan 24 peliä ja hävinnyt vain 8.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut