Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Norja päätti miesten ampumahiihtokauden kaksoisvoittoon kotiyleisön edessä – Seppälä 15:s ja kokonaiscupissa 12:s

Norjan Sivert Bakken voitti ampumahiihdon miesten maailmancup-kauden päättäneen yhteislähtökisan Oslon Holmenkollenilla. Puhtaalla ammunnalla kisan selvittänyt Bakken otti uransa ensimmäisen maailmancupin voiton voittamalla loppukirissä maanmiehensä Sturla Holm Lägreidin. Ranskan Emilien Jacquelin oli kolmas.

Suomen Tero Seppälä oli avausammunnan jälkeen kuudentena ammuttuaan puhtaasti, mutta sen jälkeen Seppälä ampui kaikkiaan neljä sakkoa ja maaliin hän tuli 15:ntenä. Seppälä sijoittui maailmancupin loppupisteissä 12:nneksi. Maailmancupin voitti Ranskan Quentin Fillon Maillet.

Braisaz-Bouchet voitti ampumahiihdon naisten cup-kauden päätöskisan

Ranskan Justine Braisaz-Bouchet voitti ampumahiihdon naisten maailmancup-kauden päättäneen yhteislähtökisan Oslon Holmenkollenilla. Saksan Franziska Preuss hävisi 7,8 sekuntia ja maailmancupin kokonaiskisan voittaja, Norjan Marte Olsbu Röiseland 8,6 sekuntia. Kukin heistä ampui kaksi sakkoa.

Mari Eder oli 22:s, eroa kärkeen kertyi kaksi minuuttia ja 15,3 sekuntia. Eder ampui kisan ensimmäisellä ampumapaikalla kolme sakkoa ja otti vielä neljänneltä eli viimeiseltä ampumapaikalta yhden sakon. Eder on maailmancupin lopputuloksissa 27:s, hänen paras sijoituksensa kaudella oli kahdeksas sija Oberhofin pikakisassa tammikuussa.