Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Savo Volley ja Hurrikaani-Loimaa etenivät lentopalloliigan välieriin

Savo Volley ja Hurrikaani-Loimaa voittivat maanantaina vastustajansa 3–0, ja näin nämä kaksi etenivät miesten lentopallon Mestaruusliigan välieriin voitoin 3–0. Akaa-Volley kukisti Raision Loimun myös 3–0 ja johtaa omaa puolivälieräsarjaansa voitoin 2–1.

Savo Volley kukisti Vantaan Ducksin Kuopiossa selvin eränumeroin. Andrus Raadik teki 16 pistettä. Joukkue pelasi samalla kokoonpanolla kuin edellisenkin ottelun.

– Hoidettiin tarvittava tässä sarjassa ja päästiin mitalipeleihin, tiivisti Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.

Ducks ei löytänyt Kuopiossa hyökkäystehoja, onnistuneiden hyökkäysten prosentti oli miesten liigaan vaatimaton 27. Ainoastaan keskipelaaja Lauri Lehtonen pääsi yli 30 prosentin tehoille.

– Ducksin pelissä näkyi hengettömyys ja itseluottamuksen puute. Sääli heidän kannaltaan, että korona vei parhaan terän suorituksesta, Tolvanen lisäsi.

Hurrikaani-Loimaa lähetti Tiikerit lomalle

Nuori yleispelaaja Luka Marttila teki 19 pistettä peräti 63 prosentin hyökkäystehoilla, kun Hurrikaani-Loimaa kukisti sunnuntain tyyliin Kokkolan Tiikerit. Nyt ei tarvittu viittä erää, vaan kolme riitti.

Hakkuri Antti Ropponen teki 14 pistettä. Kokoonpanoon viime otteluissa vakituisemmin noussut Tapio Toiviainen sekä Miro Leinonen tekivät kahdeksan pistettä.

Tiikereiden hyökkäyksen tehot jäivät todella vaisuiksi, onnistumisprosentti oli vain 33. Kokenut keskipelaaja Antti Leppälä oli tehokkain 10 pisteellä.

– En halua liikoja selitellä, Hurrikaani oli todella hyvä ja ansaitsi voittonsa, mutta kyllä meidän pelissä näkyi tänään ja ottelusarjassakin se, ettei kahteen viikkoon voitu harjoitella koronan takia, tilitti ensi kaudellakin Tiikereitä valmentava Mikko Keskisipilä.

Akaa-Volley iski tasaisesti tehoja

Urpo Sivula teki 17 pistettä ja päätti ottelun ässäsyötöllä, kun Akaa-Volley kukisti Raision Loimun 3–0. Loimulla oli päätöserässä kaksi eräpalloa, mutta Akaa-Volley kesti ja ratkaisi voiton omasta kolmannesta ottelupallosta.

Kristo Kollo teki Akaa-Volleylle 15 ja Sauli Sinkkonen 14 pistettä. Loimulta vain hakkuri Ali Fazli pääsi 18 pisteellä kaksinumeroiseen saldoon.

– Paransimme merkittävästi edellisestä ottelusta syöttöä sekä torjunnan jälkeisistä puolustuksista hyökkäämistä. Kolmannessa erässä nostimme jalkaa kaasulta liian aikaisin, mutta erän lopussa ryhdistäydyttiin uudelleen, sanoi Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari.

Viimeisen käynnissä olevan puolivälieräsarjan seuraava ottelu pelataan keskiviikkona Raisiossa.