Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Sport päätti Liigan voitolla ja hyvästeli kaksi konkaria

Vaasan Sport lopetti jääkiekon liigapelit tämän kauden osalta voittoon Tampereen Ilveksestä. Sportin pelaajille lukemin 2–1 päättyneellä ottelulla oli merkitystä vain ammattiylpeyden ja osalle ensi kauden sopimusneuvotteluiden takia. Ilves kamppaili vielä runkosarjan voitosta.

Runkosarjan voittoa ei tullut, mutta Ilves hankki sarjassa 111 pistettä, joka on Ilveksen toiseksi suurin pistemäärä seuran liigahistorian aikana.

Sportin kausi oli pannukakku. Hyvän alkukauden jälkeen haasteita on riittänyt, eikä liigahistorian neljänneksi paras pistekeskiarvo lämmitä ketään.

Jos ottelun merkittävin asia oli toisen erän lopun maalin hylkääminen, niin vähiin jäivät tilanteet. Maalia piti tutkia pitkään Liigan tilannehuoneen avulla, ennen kuin selvisi, että kiekko meni maaliin summerin soiton jälkeen.

Sportin osalta pelit siis loppuivat tältä kaudelta, mutta konkaripelaajilta Filip Riskalta ja Jonne Virtaselta ne loppuivat kokonaan.

Jo hyvissä ajoin kauden aikana Virtanen ilmoitti, että päättynyt kausi on uran viimeinen. Virtanen pelasi 626 Liigan runkosarjan ottelua viidessä eri seurassa, joista kaksi viimeistä kautta Sportissa. Riska puolestaan pelasi 751 runkosarjan ottelua JYPissä, Lukossa, HPK:ssa ja Sportissa.