Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Talvinen sää aiheuttaa ongelmia miesten jalkapalloliigassa – osa seuroista joutuu viemään lähipäivien pelinsä vieraspaikkakunnille

Miesten jalkapalloliigassa pelaava FC Lahti kertoi tiistaina kotisivuillaan , että sen kotiavaus VPS:ää vastaan pelataan perjantaina Vaasassa. Siirron syynä on, että Lahden kaupunki on asettanut Lahden stadionin käyttökieltoon.

Talvinen ja luminen sää on aiheuttanut ongelmia myös muilla liigapaikkakunnilla, joissa on käytössä luonnonnurmi. FC Lahden lisäksi Honka, Inter, Ilves ja AC Oulu ovat ilmoittaneet, että niiden seuraava kotipeli pelataan vieraspaikkakunnalla.

Honka isännöi Hakaa torstaina Helsingissä, Inter AC Oulua lauantaina Valkeakoskella, Ilves KuPSia lauantaina Valkeakoskella ja AC Oulu Ilvestä 17. huhtikuuta Vaasassa.

– Tämä on mielestäni paitsi erittäin nolo juttu, myös kallis tikki seuralle. Olosuhteet on saatava Oulussa kuntoon välittömästi, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen harmitteli seuran kotisivuilla maanantaina.