Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Robert Lewandowski toisti agenttinsa sanoman: "Tarinani Bayernin kanssa on päättynyt"

Jalkapallon puolalaistähti Robert Lewandowski toisti maanantaina agenttinsa sanoman ja korosti, että hänen aikansa Bayern Münchenissä on tullut päätökseen. Puolalaishyökkääjä on ollut useamman kuukauden ajan tyytymätön asemaansa Saksan suurseurassa.

– Tänään (maanantaina) on varmaa, että tarinani Bayernin kanssa on päättynyt. En voi kuvitella, että jatkamme yhteistyötä kaiken sen jälkeen, mitä parina viime kuukautena on tapahtunut, Lewandowski kertoi medialle Varsovassa.

– Siirto on paras ratkaisu. Luotan siihen, ettei Bayern estä minua.

Lewandowskin Bayern-sopimusta on jäljellä vielä yksi kausi, mutta puolalaista on huhuttu viime aikoina vahvasti Barcelonan riveihin. Bayernin toimitusjohtaja Oliver Khan ja urheilujohtaja Hasan Salihamidzic ovat korostaneet julkisuudessa, että Lewandowski pysyy seurassa ensi vuoteen saakka.

Viime viikolla Lewandowskin agentti Pini Zahavi sanoi Bild-lehdelle, että Bayern on Lewandowskille "historiaa".

Elokuussa 34 vuotta täyttävä Lewandowski liittyi Bayerniin kilpailijajoukkue Dortmundista vuonna 2014, ja sen jälkeen baijerilaisseura on voittanut jokaisen Bundesliiga-mestaruuden. Kaksi kertaa peräkkäin Fifan parhaaksi miespelaajaksi valittu Lewandowski voitti Bayernissa myös Mestarien liigan 2020.