Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Robert Lewandowski siirtyy Barcelonaan

Jalkapallon Saksan Bundesliigan Bayern Münchenin puolalainen maalitykki Robert Lewandowski siirtyy Bayernistä espanjalaisjätti Barcelonaan. Bayern vahvisti lauantaina seurojen päässeen yhteisymmärrykseen siirrosta.

– Meillä on suullinen sopimus Barcelonan kanssa. Robert on uskomaton pelaaja, ja hän voitti meillä kaiken, ja olemme äärimmäisen kiitollisia hänelle, Bayernin puheenjohtaja Herbert Hainer kertoi seuran Twitter-tilillä.

Lewandowskilla oli vielä vuosi jäljellä sopimusta Bayernin kanssa. Bayernin on kerrottu tarjonneen jatkoa vuoteen 2024, mutta Barcelonan sopimus ulottuu peräti vuoteen 2026.

Elokuussa 34 vuotta täyttävä Lewandowski edusti Bundesliigassa Borussia Dortmundia 2010–14 ja Bayernia 2014–22. Hän teki Bayernille 344 maalia pelaamissaan 375 kilpailullisessa ottelussa. Bundesliigan yhden kauden maaliennätyksen Lewandowski kaappasi nimiinsä 2020–21, jolloin hän viimeisteli 41 maalia.