Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inter nousi takaisin kärkikuusikkoon – SJK joutui pettymään Turussa

Turun Inter katkaisi SJK:n kuuden ottelun tappiottoman putken miesten jalkapalloliigassa, kun turkulaiset nappasivat niukan 1–0-kotivoiton Kupittaalla. Voittomaalin teki Aleksi Paananen, joka puski SJK:n maalivahti Markus Uusitalon torjunnasta kimmonneen pallon verkkoon. Voitto nosti Interin sarjataulukossa viidenneksi SJK:n ja Oulun ohi.

– Toinen voitto putkeen oli joukkueelle henkisesti tosi tärkeä. Kaikki pelaajat ovat nyt todella sitoutuneita, ja joukkueessa vallitsee hyvä meininki, iloitsi Paananen.

– Peli ei kaikilta osin sujunut suunnitelmien mukaan, mutta puolustuksemme toimi taas mallikkaasti. Saimme tärkeät kolme pistettä, vaikka meidän olisi pitänyt pystyä parempaan pallonhallintaan ja syöttöpeliin, Paananen totesi.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomezia pelin tulos ei tyydyttänyt lainkaan.

– Olen todella pettynyt, sillä meillä oli kaikki avaimet kolmeen pisteeseen. Teimme kuitenkin liikaa virheitä, eikä joukkue saanut parasta tehoaan irti, Gomez harmitteli.