Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inter ja VPS tasasivat pisteet Kupittaalla

Miesten jalkapalloliigassa ennen lauantaita eniten maaleja takonut Vaasan Palloseura joutui tyytymään Turun Kupittaalla yhteen osumaan. Joonas Vahteran tasoitusmaali toi vaasalaisille yhden pisteen ja 1–1 –tasapelin Interiä vastaan. Interille tasapeli tiesi pysymistä kärkikuusikossa, mutta SJK VPS ja Ilves hengittävät ahnaasti turkulaisten niskaan.

– Täytyy olla todella tyytyväinen yhteen pisteeseen, sillä helpolla se ei tullut. Toinen puoliaika ja varsinkin loppuminuutit olivat pelkkää selviytymistaistelua, totesi VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela.

VPS pelasi viimeisen vartin vajaalla, kun Mikko Pitkänen sai suoran punaisen kortin. Lisäksi VPS:n maalivahti Teppo Marttinen loukkaantui viime minuuteilla. Inter painosti lopussa vimmatusti, mutta vaasalaisten tiukka puolustus esti turkulaisten johto-osuman. Marttisen tilalle Vaasan maaliin tullut Oskari Forsman joutui venymään pariin huipputorjuntaan.

– Kolme pistettä oli tarjolla, mutta maalinteko ei millään onnistunut. En voi moittia pelaajia, sillä intoa ja yritystä riitti loppuun asti, mutta voitto-osumaa emme vaan saaneet, harmitteli Interin päävalmentaja Miguel Grau.