Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Utah Jazzin johto innoissaan Markkasen EM-esityksistä: "Hän on ollut aivan mahtava"

Suomen koripallomaajoukkueen tähtipelaaja Lauri Markkanen on pelannut loistavasti EM-kisoissa, siitäkin huolimatta, että sai kesken kisojen tiedon uudesta työnantajasta NBA-koripalloliigassa. Markkanen kaupattiin Cleveland Cavaliersista Utah Jazziin, joka luopui tähtitakamies Donovan Mitchellistä ja sai Markkasen ohella Collin Sextonin, Ochai Agbajin ja varausvuoroja tuleviin varaustilaisuuksiin.

Utah Jazzin urheilupuolen johto eli koripallotoimintojen päällikkö Danny Ainge ja seuran GM Justin Zanik kommentoivat lehdistötilaisuudessa maanantaina seuran viime aikojen myllerryksiä, ja totta kai myös uusia pelaajia. EM-kisoissa 27,8 pisteen keskiarvolla pelanneen ja voittoisassa neljännesvälierässä Kroatiaa vastaan peräti 43 pistettä tehneen Markkasen suoritukset ovat ihastuttaneet Utahissa.

– En tiedä, kuinka hyvin olette seuranneet EM-koripalloa, mutta hän on ollut aivan mahtava. Jo Clevelandissa hän näytti monipuolisuuttaan kokoisekseen pelaajaksi, ja hän on hyvin taitava. Ja viime kaudella (Clevelandissa) keskiarvoina 15 pistettä ja kuusi levypalloa vasta 24-vuotiaana pelaajana, Zanik kehui.

– Ja kun hän tulee meille täydellä itseluottamuksella tehtyään EM:ssä tuon mitä on tehnyt, olemme todella innoissamme hänestä.