Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sportin ruotsalaisvahvistus upotti JYPin ylivoimalla – "Tuloshan on kaikki kaikessa"

Vaasan Sport tuli keskiviikkona kauden avausotteluun JYPiä vastaan vakuuttavasti ja oli ensimmäisellä 20-minuuttisella selkeästi hallitseva osapuoli. Sport otti lopulta 3–1-kotivoiton.

Avauserässä vaasalaiset iskivät ylivoimalla myös kauden ensimmäisen maalinsa, josta vastasi seuraan täksi kaudeksi siirtynyt ruotsalaisvahvistus Simon Hjalmarsson.

Hjalmarsson oli asialla myös päätöserässä, kun Sport siirtyi ottelussa uudelleen johtoon.Shaun Heshka petasi ruotsalaishyökkääjälle paikan viivan tuntumaan, ja Hjalmarsson iski illan toisen osumansa niin ikään ylivoimalla.

JYPin hyökkäyspeli oli vielä kesäterässä, joskin pieniä välähdyksiä siltä ottelun edetessä nähtiin. Jyväskyläläisten ainut maali syntyi Nashville Predatorsin NHL-joukkueesta lainalla olevan Joakim Kemellin lavasta, joka viimeisteli 1–1-tasoitusmaalin suorasta hyökkäyksestä toisessa erässä.

– Tuloshan on kaikki kaikessa, ei mihinkään muuhun tarvitse olla tyytyväinen kuin tulokseen. Voittoa tässä haetaan, ja tietysti myös peliin pitää olla tällä kertaa tyytyväinen, Sport-luotsi Risto Dufva myhäili.