Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Odd Herakles ravasi Unionskampenin voittoon

Norjan ja Ruotsin kylmäveriravureiden maaottelu päättyi täydelliseen norjalaisjuhlaan Färjestadissa lauantaina. Odd Paulsenin Odd Herakles oli omaa luokkaansa ja vei 300 000 kruunun voiton ajalla 21,2a/2140m.

Tom Erik Solbergin ajama Odd Herakles starttasi eturivin uloimmalta radalta ja paineli hurjaa vauhtia johtopaikalle. Ruotsin toivo Månlykke A.M. kiersi pitkään kolmatta ja eteni toisen jonon vetäjäksi.

Månlykke laukkasi loppukaarteessa. Odd Herakles hallitsi, vaikka johtavan takana ravannut Todin kiri tehokkaasi rinnalle. Solberg sai lasketella varmasti ykköseksi. Todin ja Philip Ess toivat myös muut mitalisijat Norjaan.

– Odd Herakles on todella fantastinen yksilö. Tuntuu, ettei se vanhene lainkaan, eikä se petä meitä koskaan. Ensi vuonna yritetään taas Elitkampeniin ja tänne Färjestadiin, omistaja-valmentaja Paulsen sanoi.

Suomalaismenestystä saatiin kylmäveristen 2640 metrin lähdössä. Pekka Lillbackan kasvattama ja omistama Wolt seurasi 50 000 kruunun arvoiselle kakkossijalle. Torbjörn Jansson ajoi Jan-Olov Perssonin valmennettavaa. Öystein Tjomslandin ajama Grislefaksen G.L. kiersi 40 metrin takamatkalta ykköseksi.

Timo Nurmoksen Aragorn Asin voitti pronssidivisioonan. Se kiri Örjan Kihlströmin ajamana vakuuttavasti ykköseksi ajalla 09,8a/1640m. Nurmoksen talliin meni voitto myös Klass I:ssä. Magnus A Djusen ajama John King Boko kierteli urheasti ykköseksi.