Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Leijonissa debytoiva KalPan Räsänen loisti Oulussa, mutta Kärpät nousi kahden maalin takaa kotivoittoon

Leijonissa debytoiva KalPan Aapeli Räsänen loisti Liigan ottelussa perjantaina Oulussa, mutta kotijoukkue Kärpät nousi kahden maalin takaa voittoon

Oulun Kärpät ja Kuopion KalPa tarjosivat perjantaina Raksilassa vauhdikkaan ja tasaisen jääkiekkoliigan ottelun, jossa kotijoukkue nappasi lopulta kaksi pistettä pitkän kaavan mukaan lukemin 4–3. Kärppien sankari oli voittomaalikilpailun ratkaissut Ville Koivunen. Hän onnistui myös varsinaisella peliajalla ylivoimaosumallaan. Kärppien ylivoimapeli osoittaakin paranemisen merkkejä.

Peliä pitkään johtaneen KalPan ote näytti päätöserässä kirpoavan Anton Karlssonin lennettyä törkytaklauksellaan suihkuun. Kärpät hyödynsi jäähyn, mutta KalPan kultakypärä Räsänen pelasti joukkueelleen pisteen.

– Oli hyvätasoinen, vauhdikas peli. Napsu lisää meiltä huomiselle, niin saamme enemmän mukaan. Kutsu maajoukkueeseen oli upea yllätys. Se on ollut haaveeni pienestä pitäen. Viisi vuotta sitten olin mukana nuorten maajoukkueessa, Räsänen tunnelmoi.

Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina Oulussa.