Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

VaLePa jäi ensimmäisen kerran tällä kaudella ilman sarjapisteitä, Loimu palasi lentopalloliigan kärkeen

Puolustavalla mestarilla VaLePalla oli lauantaina kaksijakoinen ilta lentopallon miesten Mestaruusliigan ottelussa Joensuussa. Kauden aiemmista yhdeksästä ottelustaan kaikista vähintään yhden pisteen saanut VaLePa voitti avauserän Hurmosta vastaan selvästi, mutta hävisi kolme seuraavaa. Hurmos lähetti siten 3–1-voitolla vieraat pitkälle kotimatkalle.

Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo lupasi viime maanantaina Sastamalassa joukkueensa pelaavan paljon paremmin. Ja näin kävi. Etenkin hakkuri Eetu Häyrinen oli kuin toinen mies ja teki 24 pistettä.

VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko harmitteli otteen lipsumista avauserän jälkeen.

– Urpo Sivula jäi hyökkäyksessä liian yksin, ja muiden tekeminen hiipui. Päät painuivat liian helposti, Kangaskokko sanoi.

Loimu haki vierasvoiton

Neljä edellistä otteluaan hävinnyt Raision Loimu palasi voittojen tielle, kun joukkue voitti Vantaalla Ducksin 3–1. Voiton myötä Loimu on nyt yksin liigakärjessä.

– Ducks syötti alussa paremmin kuin me, mutta ottelun loppua kohden oma syöttömme koheni ja voitto tuli, sanoi Loimun valmentaja Mika Rantanen.

Joonas Jokela teki raisiolaisille 23 pistettä. Neljä muuta pelaajaa teki 6–9 pistettä. Ducksilta Kalle Kattelus teki 20 ja Sergej Drobnic 19 pistettä.

– En ollut huolissani, vaikka tuli muutama tappio. Marginaalit ovat pienet tässä liigassa. Hävisimme pari viisieräistä ottelua, aiemmin voitimme niitä, Rantanen sanoi.

Hurrikaani voitti PerPon

Hurrikaani-Loimaa kohensi asemiaan merkittävästi, kun Jussi Heinon valmentama joukkue kukisti Rovaniemellä Perungan Pojat 3–2.

Kristers Dardzans teki 29 pistettä ollen totutusti tehokkain. Keskipelaaja Mikko Suomalainen otti joukkueen 12 torjuntapisteestä kahdeksan ja kokosi 13 pistettä. Toinen keskipelaaja Miro Leinonen tuki 12 pisteellä.

PerPon ulkomaalaiset olivat tehokkaina. Fredric Gustavsson teki 23, Alvi Shurdhi 17 ja Daniel Wetter 14 pistettä. PerPo on pelannut peräti kuusi viisieräistä ottelua ja voittanut niistä puolet.

TuTo Volley kukisti Kokkolan Tiikerit

Olli Kuoksan valmentama TuTo Volley kukisti Kokkolassa Tiikerit 3–0. Hakkuri Matias Tihumäki teki voittajille 18 pistettä, ja Roope Keskisen saldo oli 13 pistettä.

Tiikereiden hyökkäysten onnistumisprosentti oli vain 32, kun vieraiden vastaava luku oli 45.

– Meillä oli hyvä torjunta- ja puolustuspeli. Saimme Tiikereiden vahvimman aseen eli keskipelin tehoja alas, ja sen jälkeen Tiikerit oli pulassa, Kuoksa tiivisti.