Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Pauhis viihtyi Vermon lumituiskussa

Olavi Nisosen keskiviikkoinen ravireissu Taipalsaarelta Vermoon oli onnistunut, kun hänen valmentamansa ja osaomistamansa Pauhis vei nimiinsä kylmäveristen kovimman lähdön.

Antti Teivaisen ohjastama Pauhis kiihtyi lähetysauton takaa mukavasti liikkeelle, ja kaksikko valtasi keulapaikan nopeasti. 12-vuotias Pauhis ei joutunut matkalla liikoja rehkimään, jolloin konkarilla säästyi voimia loppuun tarpeeksi. Se hallitsi 3 000 euron arvoiseen ykköstilaan varmoin ottein.

Pauhiksen hoviohjastaja Teivainen kertoi voittajahaastattelussa hevosen viihtyvän talvisissa olosuhteissa parhaiten.

– Kesällä, kun on kovat ja napakat radat, Pauhis ei ravaa niin hyvin kuin talvella, Teivainen näki.

– Pauhiksella kun ajaa, on kuin lämminverisellä ajelisi. Hevonen tekee töitä sen verran minkä tarvitsee. Se on todella miellyttävä hevonen.”

Pauhiksen täysosuma oli Nisoselle kauden 11:s. Palkintorahaa Nisosen suojatit ovat raviradoilta vuoden aikana kahmineet jo 62 300 euroa. Se on Nisosen uran ennätys.

– Olavilta kun tulee hevosia starttiin, ne menestyvät aina. Hänellä on hyvä tietotaito asiaan, Teivainen kehui yli 30 vuoden takaa tuntemaansa Nisosta.

Teivainen ohjasti 65-kierroksella myös toisen suomenhevosen voittoon. Kotiyleisön hurrausten kohde Rannan Pomo otti Teivaisen kannustamana kahdeksannen voittonsa viimeiseen yhdeksään starttiin.

Siuntiolaistalliin tupla

Nina Petersson-Perklénin valmennettavat ylsivät kahteen 65-voittoon.

Ari Moilanen ajoi kumpaakin voittajaa. Kratos di Quattro jyräsi lähdössään parhaaksi toiselta ilman vetoapua todella urhealla suorituksella. Bolt Kronoksen ykköstila tuli puolestaan keulajuoksulla. Oriin kova lähtönopeus tuli monelle, muttei ohjastajalleen, yllätyksenä.

– Tämä osaa kyllä lähteä, kun on sopiva paikka vaan, Moilanen myhäili.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Hila's Elton ja Hades. Täysosumalla voitti 113,10 euroa, viidellä oikein sai 3,81 e.