Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Mister F.Daag jätti ruotsalaisravurit taakseen

Paul Hagoortin Elitloppet-kolmonen Mister F.Daag saapui Åbyn lauantairaveihin Hollannista ja voitti kultadivisioonan. Robin Bakker ajoi Mister F.Daagin neljänneksi toisen radan jonoon. Mister F.Daag lähti kiriin ja eteni vakuuttavasti ykköseksi ajalla 13,0a/2140m. Pacific Face pinkaisi vapaata sisäkaistaa pitkin kakkoseksi. Johtoparina ravanneet Rackham ja Aetos Kronos väsyivät.

– Valmentaja antoi minulle vapaat kädet taktiikan suhteen. Päätin ajaa selkäjuoksun. Aikaisin jouduimme lähtemään kolmannelle radalle. Mister F.Daag voitti helpommin kuin ennakkoon uskoin, Bakker kertoi.

– Mister F.Daag oli tosi hyvä treeneissä, ja lähdimme Ruotsiin. Tähtäämme Ranskaan ja seuraavaksi ajamme Prix de Bourgogne -kisan, joka juostaan tammikuun ensimmäinen päivä, valmentaja Hagoort sanoi.

Mika Forss matkasi yli 500 kilometrin matkan Tukholmasta Åbyyn ajamaan yhtä hevosta. Se kannatti. Jerry Riordanin tallin Dubai Kronos kiersi kolmatta rataa pitkin johtavan rinnalle ja oli siitä ylivoimainen. Forss ajoi 100 000 kruunun voiton 3-vuotislähdössä ajalla 13,5a/2140m.

– Dubai Kronos on tosi kova hevonen. Sen se näytti tänään. Pidän tästä hevosesta tosi paljon. En halunnut antaa sitä muille ajettavaksi, vaikka se oli ainoa hevoseni Åbyssä, Forss selvitti.

Forss sai voittajapalkintona kitaran.

– Nyt täytyy opetella soittamaan kitaraa.