Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Markkanen sai panoksestaan NBA-tähtien pussitustalkoissa tunnustuksen Denverin ykköstähdeltä Nikola Jokicilta – liigan parhaat heittäjät ovat mättäneet hurjia pistesaaliita viime viikkoina

Koripallon NBA-liigan tähtipelaajat ovat rallatelleet huikeita pistesaaliita viime viikkoina. Pussitustalkoisiin on osallistunut myös Utah Jazzin Lauri Markkanen, joka hiljattain kohensi vieraspelissä Houston Rocketsia vastaan yhden ottelun piste-ennätyksensä 49:ään.

Urheilun verkkojulkaisu The Athletic tarkastelee heittopelin juhlaa tuoreessa artikkelissaan.

Markkanen oli päästä 50 pisteen klubiin, joka on saanut joulun jälkeen viisi uutta jäsentä. Sunnuntaihin mennessä liigassa oli nähty kauden aikana 14 vähintään 50 pisteen heittosuoritusta.

Markkasta huikeampia suorituksia on nähty viime peleissä muiden muassa Luka Doncicilta, Donovan Mitchelliltä ja Giannis Antetokounmpolta.

Dallasin Doncicille kirjattiin 60 pisteen triplatupla, Clevelandin Mitchell heitti Chicagoa vastaan 71 pistettä ja Milwaukeen Antetokounmpolta nähtiin 55 pisteen heittopeli Washingtonia vastaan.

Denverin Nikola Jokic heittelee työkseen jopa 44 pisteen triplatuplia. Hänellä on pistejuhlaan yksinkertainen selitys.

– Tämä on talenttiliiga. Pelaajat ovat äärimmäisen lahjakkaita, Jokic totesi Athleticille.

– Tarkoitan näitä kaikkia, Luka, Mitchell, Giannis. Ja Laurilla oli hyvä peli. Lahjakkuuden taso tässä liigassa on aivan ihmeellinen.