Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Antti Aalto sivusi Sapporossa kauden parastaan

Antti Aalto sijoittui 20:nneksi mäkihypyn miesten maailmancupin kisassa Japanin Sapporossa lauantaina. Kisan ainoa suomalaisosanottaja Aalto sivusi kauden parasta cup-sijoitustaan.

Avauskierroksella Aalto venytti HS137-mäessä 123 metriä ja oli 29:s, mutta toisella kierroksella sija koheni reilusti hypyn kannettua 127 metriin. Aalto oli 20:s kauden viidennessä kisassa Titisee-Neustadtissa joulukuussa, ja kaikkiaan hänellä on cup-pisteitä seitsemästä kisasta tällä kaudella.

– Tänään oli hypyt teknisesti huomattavasti parempia kuin eilen. Oikeastaan kaikissa hypyissä ponnistusliike oli aika puhdas ja lähti ilman esiliikkeitä työntö liikkeelle. Ensimmäisellä kierroksella en ollut olosuhteiden osalta kovinkaan onnekas, mutta kokonaisuutena ihan kelpo päivä, perjantain kilpailussa ensimmäiselle kierrokselle jäänyt Aalto ruoti tiedotteessa.

Kisan voitti Itävallan Stefan Kraft ennen Norjan Halvor Egner Granerudia. Cup-kärjessä jatkaa Puolan Dawid Kubacki, Granerud on hänestä 104 pisteen päässä. Aalto on 37:s.