Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

TPS jälleen vahva kotiareenallaan – JYP hyytyi päätöserässä

Turun Palloseura jatkoi tiistaina hyviä esityksiään kotikaukalossaan, kun joukkue kukisti jääkiekkoliigassa JYP:n 3–1. TPS ratkaisi ottelun päätöserässä Arttu Ilomäen ja Michael Dal Collen maaleilla. Voitto oli turkulaisille neljäs peräkkäinen kotiareenallaan, mutta vieraspeleistä TPS ei ole alkuvuonna voittoja saalistanut.

– Päätöserän tiukka vääntö käänsi pelin voitoksemme. Alku oli meiltä hyvä, mutta vauhtimme hiukan hiipui toisessa erässä. Onneksi alivoimapeli sujui mallikkaasti, ja saimme tärkeän tasoituksen ylivoimalla, summasi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Avauserässä ei maalipaikoilla herkuteltu. Robert Rooba vei vierasjoukkueen johtoon erän puolivälissä, kun mies lusikoi kiekon ruuhkasta TPS-vahti Lassi Lehtisen selän taakse.

JYP hallitsi toista erää, mutta ainoa maali kirjattiin kotijoukkueelle. Aarne Intosen ylivoimamaali syntyi tarkalla rannelaukauksella yläkulmaan.

JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi harmitteli pistemenetystä.

– Hukkasimme hyvän sauman voittoon. Pari erää olimme niskan päällä, mutta päätöserässä ei enää löytynyt potkua voittotaistoon, Rautakorpi harmitteli.