Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatkosopimuksen Ässien kanssa tehnyt Niklas Rubin nollasi Ilveksen: ”Jokainen pelaaja haluaa kokea tällaisen”

Harvoin Liigan runkosarjapelistä voi sanoa, että sen tunnelma oli poikkeuksellinen. Ainakin lähelle päästiin Porissa Ässien ja Ilveksen kohtaamisessa lauantaina, sillä loppuunmyydyssä pelissä oli 6 150 katsojaa, ja meteli oli kuin kevään ratkaisupeleistä.

Ässät voitti Ilveksen lopulta 2–0.

– Toisena iltana peräkkäin on halli täynnä, niin onhan tämä mahtavaa. Molempien joukkueiden fanit tekevät loistavaa työtä, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen kehui.

– Täysi kymppi. Tuollainen määrä väkeä Tampereelta kertoo heidän kulttuuristaan, minkä lisäksi oli tietysti ässäkannattajat, Ässien päävalmentaja Karri Kivi jatkoi.

Tunnelman lisäksi pelikään ei jättänyt kylmäksi. Paikkoja siunaantui vierasjoukkueellekin, mutta yksivuotisen jatkosopimuksen Ässiin tehnyt maalivahti Niklas Rubin koppasi läpiajon heti pelin alkuhetkillä. Pian tämän jälkeen Lenni Hämeenaho kuittasi illan avausosuman.

– Tämä oli uskomatonta. Jokainen pelaaja haluaa kokea tällaisen, sillä tällainen tunnelma antaa lisäenergiaa, Rubin sanoi.

Ässille murhetta toi Aleksi Laakson pelin jääminen kesken Ilveksen Tommi Tikan taklauksen jälkeen. Tikan jäähyn aikana Derek Barach iski porilaisten toisen maalin.