Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko nappasi voiton, Eemil Erholtz koulutti raumalaispuolustusta Joel Armian tyyliin

Ässien kapteeni Jesse Joensuu mainitsi ennen Satakunnan paikallispeliä parhaan mahdollisen tavan kunnioittaa molemmissa joukkueissa pelanneen Arto Heiskasen muistoa: se voidaan tehdä pelaamalla laadukas jääkiekko-ottelu. Heiskanen kuoli tällä viikolla 59-vuotiaana.

Sellainen Porissa nähtiin perjantaina miesten jääkiekkoliigassa. Lukko voitti jatkoajalla lukemin 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0).

– Pakko antaa kiitokset katsomoonkin. Joku herätteli minut toisella tauolla, kun huuteli jotain sieltä. On ollut vähän tuloksenteko kuivaa viime aikoina. Hyvä, että nyt onnistuin, Lukon toisen maalin tehnyt Sebastian Repo totesi.

Maaleja nähtiin vähän, mutta sitäkin komeampia. Näyttävimmän viimeisteli Eemil Erholtz. Ässien hyökkääjän pujottelussa Niclas Almarin ohi oli paljon samaa kuin Joel Armian veivailuissa Otto Honkaheimoa vastaan paikallispelissä joulukuussa 2012.

Lukko osui kuitenkin useammin. Jatkoajalla Anrei Hakulinen ratkaisi kahden miehen ylivoimalla.

– Olen tyytyväinen joukkueen esitykseen kaikin puolin. Ehkä molemmat olisivat voineet ansaita lisäpisteen. Jos joskus olen tyytyväinen tappioon, se oli tässä pelissä. Kova oli päivä, Ässien päävalmentaja Karri Kivi kommentoi.