Tampereelle tulossa drive-in-teatteri kesäkuussa

Koronaviruksen takia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat tyhjenivät tapahtumista kevään ja kesän osalta, ja tuolloin heräsi ajatus drive-in-teatterista sisätiloissa. / Finland Events handout / Finland Events / LEHTIKUVA

STT

Tampere on saamassa drive-in-teatterin kesäkuussa, jos vain koronatilanne sen sallii. Teatteriksi muuntautuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-halli, jonka sisätiloissa yleisö istuu näytösten ajan omissa autoissaan.

Suunnitelmissa on järjestää Drive-in-leffaviikko 2020, jos Suomessa saa kesäkuussa jo kokoontua yli kymmenen hengen voimin. Ohjelmistossa on elokuvia lapsille ja perheille sekä nuorisolle ja aikuisille. Tarvittaessa leffaviikko järjestetään myöhemmin.

Koronaviruksen takia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat tyhjenivät tapahtumista kevään ja kesän osalta, ja tuolloin heräsi ajatus drive-in-teatterista sisätiloissa.

– Yhdessä näytöksessä voi olla kerrallaan noin 70–80 henkilöautoa riittävillä väleillä ja ihmiset istuvat omissa autoissaan koko näytöksen ajan, kertoo tapahtumajohtaja Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsistä tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.