Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Vaimonsa murhasta epäilty norjalaismiljonääri vangittiin neljäksi viikoksi

Vaimonsa murhasta tai avunannosta siihen epäilty miljonääri Tom Hagen vangittiin Norjassa neljän viikon ajaksi. Vangitsemisoikeudenkäynti kesti useita tunteja keskiviikkona.

Poliisi pidätti Hagenin tiistaina. Hän kiistää syyllisyytensä. Norjalaismedioiden mukaan Hagen joutui poistumaan välillä salista, kun poliisi esitteli perusteita hänen vangitsemisekseen.

Hagenin vaimo Anne-Elisabeth katosi puolitoista vuotta sitten, ja tapausta pidettiin ensin sieppauksena. Se myös salattiin usean kuukauden ajaksi kadonneen naisen hengen pelastamiseksi.

Tom Hagen kertoi saaneensa "sieppaajilta" uhkauskirjeen ja vaatimuksen miljoonien eurojen arvoisista lunnaista kryptovaluutassa maksettuna.

Viime kesänä poliisi arvioi Hagenin vaimon joutuneen henkirikoksen uhriksi. Epäilykset alkoivat kohdistua tämän jälkeen yhä enemmän aviomieheen, mutta uuden käänteen saaneista tutkimuksista ei kerrottu julkisuuteen ennen eilistä pidätystä.

Pidätyksen jälkeen poliisi on tehnyt uusia perusteellisia tutkimuksia Hagenin kotona ja työpaikalla. Kadonnutta Anne-Elisabeth Hagenia tai hänen ruumistaan ei ole toistaiseksi löydetty.