Hassisen Koneen keikat siirtyvät ensi vuoteen

Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät koronakriisin vuoksi ensi vuoteen. Alun perin yhtyeen oli tarkoitus tehdä paluukiertue tulevana kesänä.

– Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesällä 2021, Hassisen Kone lupaa tiedotteessa.

Rivinsä uudelleen kokoava joensuulaisyhtye aikoo esiintyä Joensuun Kerubissa alkuperäiskokoonpanossaan – Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara, laulu), Jussi Kinnunen (basso, laulu) ja Harri Kinnunen (rummut) – viitenä peräkkäisenä iltana kesäkuussa 2021.

Sama kokoonpano esiintyy Seinäjoella heinäkuussa 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Sen lisäksi yhtye esiintyy vielä elokuussa 2021 Tampereen Ratinan stadionilla koko historiansa kattavan ison kokoonpanon voimin.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 8. elokuuta 2020 mennessä ostopaikkaan. Provinssin lippupalautusten viimeinen palautuspäivä on 25. kesäkuuta.

Hassisen Kone perustettiin Joensuussa vuonna 1979. Yhtyeen debyyttialbumi Täältä tullaan Venäjä julkaistiin vuonna 1980. Seuraavina vuosina yhtye julkaisi levyt Rumat sävelet (1981) ja Harsoinen teräs (1982).

Yhtye lopetti toimintansa vuonna 1982. Lopettamisensa jälkeen Hassisen Kone on esiintynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan ainoastaan vuonna 2000.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut