Matkailuajoneuvojen myynti kasvoi lähes puolella kesäkuussa

Tammi-kesäkuun aikana myytiin yhteensä 1 501 matkailuajoneuvoa, joka on yli 12 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona. ANNI REENPÄÄ / LEHTIKUVA

STT

Kesäkuu oli mainio myyntikuukausi matkailuajoneuvoille ja matkailuvaunuille, Matkailuajoneuvotuojat ry kertoo tiedotteessa.

Kesäkuussa ensirekisteröitiin 457 uutta matkailuajoneuvoa, joka oli lähes 50 prosenttia enemmän kuin viime vuoden kesäkuussa.

Uusia matkailuvaunuja ensirekisteröitiin kesäkuussa 171, joka on lähes 30 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Tammi-kesäkuun aikana myytiin yhteensä 1 501 matkailuajoneuvoa, joka on yli 12 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona. Myös matkailuvaunuja myytiin alkuvuonna yli 16 prosenttia edellisvuotta enemmän.

Matkailuajoneuvojen myynti on saanut vauhtia kasvaneesta kiinnostuksesta kotimaan matkailua kohtaan, tiedotteessa kerrotaan. Etenkin uusien asiakkaiden määrä on kasvanut suuresti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut