Miedon makuinen kesäkurpitsa taipuu moneksi – sillä voi mehevöittää vaikka kakun

Kesäkurpitsa on monipuolinen raaka-aine, joka sopii sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin.

Kesäkurpitsan paras sesonkiaika on käsillä nyt. Kaupassa kesäkurpitsan kilohinta on tähän aikaan vuodesta enää euron tuntumassa, ja jos kesäkurpitsan taimia on istuttanut omalle pihalle, alkavat ne nyt tuottaa osalla jopa liikaa satoa. Onneksi kesäkurpitsa on monipuolinen raaka-aine, joten vaihtoehtoja suurenkin sadon käyttämiseen on runsaasti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi