Eduskunnan koronajohtoryhmä päättää ensi viikolla, kuinka syksyn eduskuntatyö jatkuu – etä-äänestys yhä alkutekijöissään

Eduskunnan etä-äänestyksen tekniset ratkaisut ovat syyskuussa vasta alku- ja kokeiluvaiheessa. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Suunnitelma eduskunnan paluusta etätöistä lähitöihin on laadittu, mutta koronajohtoryhmän harkittavaksi jää, käynnistetäänkö suunnitelma heti alkusyksystä vai myöhemmin, eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio kertoo STT:lle sähköpostitse.

Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen (kesk.) kertoi Twitterissä viime perjantaina, että eduskunnan koronajohtoryhmä kokoontuu ensi tiistaina linjaamaan siitä, millaisin järjestelyin istuntokausi aloitetaan syyskuun alussa.

– Eduskunnan toimintakyky turvataan kaikissa olosuhteissa, Vehviläinen kirjoitti.

Kokouksessa päätetään Rauhion mukaan myös suojatoimenpiteiden päivityksestä, joka tarkoittanee kannanottoa kasvomaskien käyttöön.

Eduskunnan etä-äänestyksen tekniset ratkaisut saataneen valmiiksi tänä vuonna, mutta syyskuussa ne ovat Rauhion mukaan vasta alku- ja kokeiluvaiheessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut