Lehdet: Uudenkaupungin autotehdas keskeyttää lomautukset ja kutsuu yli 500 takaisin töihin

Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehdas keskeyttää kesäkuun lopussa alkaneet yli tuhannen työntekijän lomautukset ja siirtyy takaisin kolmivuorotyöhön, kertoi Turun Sanomat lauantaina. Asiasta ovat sen jälkeen uutisoineet esimerkiksi Laitilan Sanomat ja Kauppalehti .

Päätöksen vuoksi runsaat 500 lomautettua kutsutaan takaisin töihin ensi viikon alusta alkaen. Kaikille lomautetuille työtä ei yhtiön mukaan ole tarjolla.

– Valitettavasti emme pysty vielä tarjoamaan töitä kaikille kesäkuussa lomautetuille, koska työtä on tarjolla Daimlerin tekemän tilausmäärän mukaan, Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki kertoo Kauppalehdelle.

Kesäkuun lopulla yhtiö ilmoitti yt-neuvottelujen päätteeksi, että Uudenkaupungin autotehtaalta lomautetaan yli tuhat ihmistä. Lomautustarvetta yhtiö perusteli koronapandemian kielteisellä vaikutuksella automarkkinoihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut