"Tulen kiukkuiseksi, jos en saa ruokaa tarpeeksi usein" – Sirkustaiteilijat Marjut Hernesniemi, 34, ja Myrsky Rönkä, 36, vaalivat säännöllistä ateriarytmiä ja saavat puhtia puurosta

Sirkuspariskunta kokeilee rohkeasti erilaisia annoksia. Perheen pääkokkina häärivä Rönkä saattaa laittaa hillosipuleita pitsaan tai sekoittaa pestokastiketta puuroon.

Sirkustyö vaatii kekseliäisyyttä, sillä esitysten valmistaminen on luovaa työskentelyä ja niitä varten pitää harjoitella ja kehitellä uusia sirkustekniikoita. Työ on myös hyvin fyysistä.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi