Metso Outotec vähentää Suomesta 254 työpaikkaa

Kesällä muodostettu mineraali-, metalli- ja kivenmurskausteollisuuden alalla toimiva Metso Outotec ilmoitti yt-neuvottelujen alkamisesta heinäkuun alussa. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Metso Outotec vähentää Suomesta 254 työpaikkaa. Työpaikkoja vähennetään uudelleenjärjestelyjen vuoksi lähes kaikista Suomen toimipaikoista, yhtiö kertoi tiedotteessaan torstaina.

Toimenpiteet ovat osa Metson Minerals-liiketoiminnan ja Outotecin yhdistymistä ja siitä seurannutta uutta organisaatiomallia.

Kesällä muodostettu mineraali-, metalli- ja kivenmurskausteollisuuden alalla toimiva Metso Outotec ilmoitti yt-neuvottelujen alkamisesta heinäkuun alussa. Yhtiö arvioi tuolloin, että päällekkäisyyksien karsimiseksi ja synergiaetujen saavuttamiseksi sen pitää vähentää enintään 280 vakinaista työpaikkaa.

Vakituisessa työsuhteessa olevia irtisanotaan 87. Loput ovat muunlaisia järjestelyjä, kuten määräaikaisten sopimusten päättymisiä, eläkejärjestelyjä ja irtisanoutumisia.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut