Viikonloppuna voidaan nauttia melko mukavista ulkoilusäistä

Viikonloppuna ulkoilua harrastaville on luvassa melko mukavat säät.

Lauantaiaamu on poutainen maan etelä- ja keskiosissa, kun taas Lapissa saadaan lumikuuroja, Pohjois-Lapissa ehkä jatkuvampaakin lumisadetta, kertoo päivystävä meteorologi Vilma Kangasaho Ilmatieteen laitokselta.

Iltapäivä on maan etelä- ja keskiosassa edelleen poutainen, joskin pilvisyys on paikoin aika runsasta. Lapissa voi tulla edelleen lumikuuroja.

Lauantai-iltana lounaasta alkaen etelään saattaa tulla vesisateita.

Päivälämpötilat lauantaina ovat maan etelä- ja keskiosassa 2–9 plusastetta, kun taas Lapissa liikutaan yhden plusasteen ja pikkupakkasen välillä.

Sunnuntaina iltapäivällä voidaan nauttia melko poutaisesta säästä koko maassa. Joitakin yksittäisiä lumisadekuuroja voi tulla pohjoisessa ja yksittäisiä vesisadekuuroja etelässä.

Päivälämpötilat maan etelä- ja keskiosassa ovat 2–10 plusastetta, Kainuussa voidaan olla nollan alapuolella. Pakkasen tuntumassa ollaan myös Lapissa, jossa enimmillään voidaan mitata 4 miinusasteen lukemia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut