Poliisi pyysi havaintoja ja kuvaa Kouvolan keskustassa roihunneesta kerrostalopalosta

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Kouvolan keskustan maanantaisesta tulipalosta. Myös palosta kuvattua materiaalia kaivataan.

Kauppalankatu 36:ssa syttyi maanantaina tulipalo kolmikerroksisen talon ullakolla. Pelastuslaitos kertoi, että talosta pelastettiin kahdeksan ihmistä. Palosta aiheutui merkittäviä vahinkoja rakennukselle.

Poliisista kerrotaan, että tutkinta on niin alkuvaiheessa, ettei mitään vaihtoehtoa syttymissyystä haluta sulkea pois. Näin ollen poliisi selvittää myös mahdollisuutta, että palo olisi tahallaan sytytetty. Myös aineellisten vahinkojen suuruus selviää myöhemmin.

Palosta annettiin maanantaina vaaratiedote, joka myöhemmin peruttiin. Pelastuslaitoksen mukaan palosta aiheutui vaarallista savua, joka levisi kaakon suuntaan.

Havainnoista tai kuvamateriaalista voi ilmoittaa poliisille numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut