Posti: Lähes kaikki joulupostit on jaettu – aattona voi vielä saada joulukortteja ja noutaa paketteja

Joulukortteja lähetettiin tänä vuonna lähes 18 miljoonaa kappaletta. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Kaikki määräaikaan mennessä postitetut joulukortit ovat perillä viimeistään aattona, kertoo Posti . Lisäksi kaikki joulupaketit on toimitettu joko vastaanottajille suoraan tai noudettavaksi noutopisteisiin.

Paketteja voi noutaa osasta nouto- ja palvelupisteistä vielä jouluaattona. Aattona avoinna olevien palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat voi katsoa Postin nettisivuilta .

Joulukortit, joissa on väärä tai puutteellinen osoite, kulkevat Postin osoiteselvityksen kautta. Postin mukaan tavoitteena on jakaa nämä kortit uuteenvuoteen mennessä.

Ulkomailta saapuvassa postissa voi olla maahantuloviivettä koronaviruspandemiasta johtuvien rajoitusten takia. Ulkomaanposti lajitellaan ja jaetaan viiveettä Suomeen saavuttuaan, Posti kertoo.

Kaikkiaan joulukortteja lähetettiin tänä vuonna lähes 18 miljoonaa. Kasvua on viime vuodesta lähes viidennes.

Myös joulun pakettitoimituksissa rikottiin aiemmat ennätykset. Koko joulusesongin aikana paketteja on toimitettu koteihin ja Postin palvelupisteisiin noin 7,7 miljoonaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut