Kokoontumisrajoituksia jatketaan tammikuussa useilla alueilla – näissä paikoissa rajoitukset jatkuvat kuun loppuun

Saara-Miira Kokkonen / STT

Useat aluehallintovirastot kertovat, että kokoontumisrajoituksia jatketaan niiden alueilla vielä tammikuun loppuun.

Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella kielletään kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 25. tammikuuta asti, kertoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Epidemia on Päijät-Hämeessä leviämisvaiheessa.

Etelä-Karjalan aluehallintovirasto kertoo, että myös Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella jatketaan kokoontumisrajoituksia. Kaikki yli 20 ihmisen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty tammikuun loppuun asti. Etelä-Karjala on epidemian kiihtymisvaiheessa.

Lapin sairaanhoitopiirin alueella yli 50 ihmisen tilaisuudet on kielletty tammikuun loppuun asti, kertoo Lapin aluehallintovirasto. Kielto koskee kaikkia sisä- ja ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Lapin alue on edelleen epidemian perustasolla.

Kieltojen ulkopuolelle jääviä, pienempien joukkojen tilaisuuksia voi järjestää edellyttäen, että turvallisuus voidaan varmistaa noudattaen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia. Päijät-Hämeestä muistutetaan, että kaikkia kokoontumisia on syytä välttää aina kun se on mahdollista.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut