Jäikö kaappiin kuivahtanutta leipää? – näin hyödynnät sen kätevästi salaatissa, keitossa ja vanukkaassa, katso reseptit

Ribollita-keitto lämmittää talvipakkasella. Kypsennyksessä käytetään sekä liettä että uunia. Marko Puumalainen

Yksi alkaneen vuoden ruokatrendeistä on ruokahävikin vähentäminen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi