Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Yön uutiskooste | Työsuhdepyörien leasingmarkkinat pyörivät nyt tulikuumina, pääsiäisen paluuliikenteeseen luvassa sadetta sekä lumena että vetenä, Floridassa pelastajat yrittävät estää ympäristökatastrofia

Työsuhdepolkupyörien leasingmarkkinat käyvät kuumina. Pyöräliitosta kerrotaan, että työnantajat tekevät paljon nyt sopimuksia, joka kattaa työntekijöille pyörän, sen huollon ja vakuutuksen. Varsinkin sähköavusteisten polkupyörien kohdalla leasingsopimukset ovat kasvussa.

Työsuhdepyörien leasingpalveluita tarjoava Nordic Bike Leasing vahvistaa Pyöräliiton tiedon. Yrityksen mukaan verovapaus ja koronavirus ovat tuoneet lisäbuustin bisnekseen.

Työsuhdepolkupyörät ovat olleet vuoden alusta asti verovapaita 1 200 euroon asti vuosittain.

Pääsiäisen paluuliikenteeseen luvassa sadetta sekä lumena että vetenä

Pääsiäisen paluuliikenteessä saa tänään varautua sateiseen ja lumiseen säähän. Ajokelivaroitusten mukaan liikennesää on kehno ainakin Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Lapissa, varsinkin sen länsiosassa, voi kertyä lunta maanantaina jopa 10 senttiä, kerrottiin Ilmatieteen laitokselta sunnuntaina.

Etelässä luvassa on kunnon vesisadetta. Illalla sade voi etelässäkin olla osin lunta.

Pääsiäisen paluuliikennettä riittänee maanantaina tien päällä puolestapäivästä iltaan asti, arvioitiin Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskuksesta sunnuntaina.

Ranskan presidentinvaaleista tulossa jälleen kahden kauppa

Ranskassa järjestetään presidentinvaalit noin vuoden kuluttua. Tällä hetkellä vaikuttaa mielipidekyselyjen perusteella siltä, että vaalien toiselle kierrokselle päätyisi sama kaksikko kuin vuonna 2017.

Presidentti Emmanuel Macron saanee haastajakseen äärioikeiston Marine Le Penin.

Toistaiseksi on liian aikaista arvioida, mitä presidentinvaalien ratkaisevalla toisella kierroksella käy ensi vuonna. Auki on esimerkiksi se, tulisiko muiden puolueiden äänestäjiä riittävästi tukemaan Macronia, jos tämä olisi taas vastakkain Le Penin kanssa.

Floridassa pelastajat yrittävät estää ympäristökatastrofia jätevettä vuotavalla tekoaltaalla

Yhdysvaltojen eteläosassa sijaitsevassa Floridan osavaltiossa pelastajat yrittävät estää ympäristökatastrofia jätevettä vuotavalla tekoaltaalla. Vaarana on, että vettä vuotaa altaan läheisyydessä sijaitseville asutusalueelle ja lopulta Tampanlahteen.

Yli 300 kotitaloutta on saanut pakollisen evakuointimääräyksen alueella.

Tekoallas sijaitsee vanhan fosfaattikaivoksen ja lannoitetehtaan lähettyvillä. (Lähde: AFP)

Floridan Barkov avasi maalisaldon ja siivitti joukkueensa voittoon Columbuksesta

Jääkiekon NHL:ssä viikonloppuna loukkaantumistauon jälkeen kaukaloon palannut Aleksander Barkov avasi Florida Panthersin maalisaldon Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Barkov teki toisen erän alussa pelin ensimmäisen maalin. Florida vei lopulta 3–0-voiton, kun joukkue onnistui vielä kahdesti maalinteossa kolmannessa erässä. Barkov sai myös syöttöpisteen joukkueensa viimeisestä maalista.

Columbuksen maalilla uurasti Joonas Korpisalo, joka torjui pelissä 32 kertaa.

Bulls sai poikki kuuden ottelun tappioputken – Markkanen teki kahdeksan pistettä

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen seura sai poikki kuuden ottelun tappioputkensa myöhään sunnuntaina, kun vastaan asettui Brooklyn Nets. Chicago voitti kotiparketillaan luvuin 115–107.

Bulls teki maaliskuun lopulla isoja pelaajakauppoja ja voitti ensimmäistä kertaa joukkueen uudelleenjärjestelyn jälkeen. Joukkueeseen tuolloin liittynyt tähtipelaaja Nikola Vucevic teki Brooklynia vastaan tupla-tuplan nakuttaen 22 pistettä ja ottaen 13 levypalloa.

Markkanen aloitti pelinsä vaihtopenkiltä ja oli lopulta kentällä 23 minuuttia. Hän teki kahdeksan pistettä ja otti viisi levypalloa.