Nainen kuoli palovammoihin Kokkolassa kauppatorilla

Poliisi kertoi iltapäivällä, että noin 60-vuotias paikkakuntalainen nainen menehtyi palovammoihin Kokkolan kauppatorilla. Tomi Hirvinen / LEHTIKUVA

STT

Ihminen on kuollut Kokkolassa sen jälkeen, kun hänen vaatteensa syttyivät tuleen, kertoo Pohjanmaan poliisi. Tapaus sattui Kokkolan kauppatorilla lauantaina yhdentoista paikkeilla aamupäivällä.

Poliisi tiedotti iltapäivällä, että kyseessä oli noin 60-vuotias paikkakuntalainen nainen. Poliisin mukaan hän menehtyi saamiinsa palovammoihin. Tapaukseen ei poliisin mukaan epäillä liittyvän rikosta.

Keskipohjanmaa -lehden mukaan ilmiliekeissä ollut ihminen tuli varjoista kaupungintalon nurkista ja lähti kulkemaan kaupungintalon viertä pitkin kohti Urheilutaloa. Kaupungintalo on aivan kauppatorin lähellä.

Lehden mukaan tulessa ollut ihminen eteni joitakin kymmeniä metrejä, kunnes tapahtuman havainnut nainen tavoitti hänet. Kaksi silminnäkijää aloitti ihmisen sammuttamisen ja saivatkin liekit sammumaan. Henkilö jäi makaamaan liikkumattomana, kertoo Keskipohjanmaa.

Pelastuslaitoksen mukaan hälytystehtävään osallistuivat pelastuslaitoksen lisäksi ensihoito ja poliisi.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana, johon liittyvät tiedot ovat salassapidettävää aineistoa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut