Kolme ihmistä on kuollut liikenneonnettomuudessa Sastamalassa – törmäyksessä mukana kaksi autoa ja moottoripyörä

Poliisin mukaan onnettomuuteen liittyi ohitustilanne ja nokkakolari. AKU HÄYRYNEN / LEHTIKUVA

STT

Sastamalassa Pirkanmaalla kolme ihmistä on kuollut liikenneonnettomuudessa lauantai-iltana, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessa. Lisäksi kolme ihmistä loukkaantui poliisin mukaan vakavasti.

Porintiellä eli valtatiellä 11:llä tapahtuneessa vakavassa liikenneonnettomuudessa oli osallisina kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä. Poliisin mukaan onnettomuuteen liittyi ohitustilanne ja nokkakolari.

Ohittamaan lähteneen kuljettajan henkilöauto törmäsi omalla kaistallaan ajaneeseen toiseen henkilöautoon. Ohittaneessa autossa kuljettaja ja yksi matkustaja kuolivat ja yksi matkustaja loukkaantui vakavasti. Toisessa autossa oli kolarihetkellä kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti.

Nokkakolarissa osallisina olleisiin henkilöautoihin törmäsi vielä moottoripyörä, jonka kuljettaja kuoli törmäyksessä.

Ohittamaan lähteneessä autossa olleet kuolonuhrit olivat poliisin mukaan nuoria miehiä. Kuollut moottoripyörän kuljettaja oli keski-ikäinen mies.

Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta kuuden aikaan alkuillasta. Tie oli onnettomuuden vuoksi suljettu liikenteeltä noin kuuden tunnin ajan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut