"Syön mitä haluan, mutta mietin mitä haluan" – Uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen rakastaa eväitä mutta jättää pahat herkut väliin, katso herkulliset reseptit
Ripsa Koskinen-Papunen syö usein ja liikkuu paljon, jotta pysyy iskussa. Töihin hän tekee eväsleivän myös työkaverille.
Kun Ripsa Koskinen-Papunen, 54, oli noin viiden vanha, hänellä oli tapana herättää äiti keittämään kahvia. Hän itse ei juonut vielä kahvia mutta ihastui sen tuoksuun jo pienenä. Myöhemmin makukin alkoi miellyttää, Koskinen-Papusen mielestä vähän liikaakin.
Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu