"Syön mitä haluan, mutta mietin mitä haluan" – Uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen rakastaa eväitä mutta jättää pahat herkut väliin, katso herkulliset reseptit

Ripsa Koskinen-Papunen syö usein ja liikkuu paljon, jotta pysyy iskussa. Töihin hän tekee eväsleivän myös työkaverille.

Kun Ripsa Koskinen-Papunen, 54, oli noin viiden vanha, hänellä oli tapana herättää äiti keittämään kahvia. Hän itse ei juonut vielä kahvia mutta ihastui sen tuoksuun jo pienenä. Myöhemmin makukin alkoi miellyttää, Koskinen-Papusen mielestä vähän liikaakin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi