VR Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi Lauri Sipponen

VR:n uuden toimitusjohtajan etsintä alkoi maaliskuussa. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Nina Törnudd / STT

VR Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lauri Sipponen, joka toimii tällä hetkellä hallitusammattilaisena. Aikaisemmin hän on ollut Lidl Suomessa eri johto- ja kehittämistehtävissä lähes 20 vuoden ajan, viimeksi toimitusjohtajana vuodet 2010–19.

– Olen iloinen, että saamme erittäin kokeneen ja ammattitaitoisen liiketoimintajohtajan kehittämään VR Groupia liikkumisen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullisena palveluyrityksenä, sanoi VR Groupin hallituksen puheenjohtaja Kjell Forsén tiedotteessa.

– Valinnassa painottui kokemus liiketoiminnan kehittämisestä strategian mukaisesti vastuullisesti ja yhdessä henkilöstön kanssa.

Sipponen sanoi odottavansa innolla mahdollisuutta päästä mukaan kehittämään kestäviä liikenneratkaisuja Suomessa ja lähialueilla.

– VR:n menestystekijät ovat mitä suurimmassa määrin asiakaspalvelua. Konsernin henkilökunnasta minulla on positiivisia kokemuksia kuluttaja-asiakkaana ja samoin logistiikkapalveluista yritysasiakkaana. Koen erittäin mieluisana päästä mukaan tähän taitavaan joukkoon, Sipponen sanoi.

VR:n uuden toimitusjohtajan etsintä alkoi maaliskuussa, kun Rolf Jansson irtisanoutui siirtyäkseen Aspon toimitusjohtajaksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut