Havaijilla ruoassa suositaan tuoreutta ja keveyttä – katso suomalaiseen keittiöön sopivat reseptit

Värikkään havaijilaisruoan salaisuutena ovat erilaiset suolat ja öljyt.

Havaijilla annokset saavat eksoottisen makunsa esimerkiksi pähkinöistä ja makusuoloista. Kokeile vaikkapa Himalajan suolaa eli ruususuolaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi