Kolme puolustusministeriön kansliapäällikön paikkaa hakeneista tulee talon sisältä

Puolustusministeriön osastopäällikkö, ylijohtaja Esa Pulkkinen on yksi ministeriön kansliapäällikön paikkaa hakeneista. Kuva on vuodelta 2015. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Puolustusministeriön kansliapäällikön virkaa on hakenut määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä, joista kolme hakijaa tulee ministeriön sisältä. Paikkaa ovat hakeneet puolustusministeriöstä apulaisosastopäällikkö Janne Kuusela, yksikönjohtaja, hallitusneuvos Hanna Nordström ja osastopäällikkö, ylijohtaja Esa Pulkkinen.

Muita hakijoita ovat Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen kaupallinen johtaja Lars-Christian Schauman ja vara-amiraali (evp.) Kari Takanen.

Loput kolme hakijaa ovat tutkija Päivi Hutukka, diplomi-insinööri Iiro Järveläinen sekä ohjelmistokehittäjä Piotr Lehtonen.

Lista ei ole välttämättä täydellinen, sillä hakijat ovat voineet jättää hakemuksensa myös valtioneuvoston kirjaamoon puolustusministeriön sijaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut