"Ruoalla ei ole pakko olla nimeä tai tarkkaa reseptiä, silti se voi olla hyvää" – ruokakirjoittaja Satu Koiviston arjen ruokarumba helpotti, kun hän keksi paahtaa kasvikset uunissa

Koiviston perhe syö paljon kasviksia. Oman siirtolapuutarhamökin piha tarjoilee runsaasti satoa.

Siirtolapuutarhan piha rönsyilee syötävää ja silmänruokaa. Satu Koivisto, 43, kerää talteen kesäkurpitsaa, papuja, tomaatteja ja karhunvatukoita. Minttu tuoksuu siellä täällä. Sitä ja lehtipersiljaa Koivisto lisää mielellään esimerkiksi salaatteihin.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi