Eurojackpotin potti ampaisee noin 48 miljoonaan euroon – Suomeen osui 360 000 euron voitto

Eurojackpotista ei löytynyt kierroksella 45/2021 täysosumia, joten ensi viikolla potissa on noin 20 miljoonaa euroa. Veikkaus
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Eurojackpotin kierroksen 35/2021 oikea rivi on 5, 9, 20, 44 ja 48 sekä tähtinumerot 4 ja 10. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 48 miljoonaa euroa.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joita arvonnassa löytyi yhteensä kuusi kappaletta. Yksi voittavista peleistä oli pelattu Jyväskylässä Palokan K-Citymarketissa. Tuore Eurojackpot-voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten 360 915 euron potti tulee lunastaa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä. Kierroksen muut 5+1-tulokset löytyivät Norjasta, Sloveniasta ja kolme kappaletta vielä Saksasta.

Yksi kierroksen yhdeksästä 5+0-tuloksesta osui myös Suomeen ja voittoisa rivi oli pelattu sisään Kokkolan Mini-Manissa. Voittajalle lähtee hieman vajaa 85 000 euroa. Hän ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten voiton voi lunastaa Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 6 8 0 9 7 7 1. Jokerista ei löytynyt täysosumia eikä kuusi oikein -tuloksia.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Varsova 76. Lomatonneja lähti jakoon kymmenen kappaletta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut