Metron ja raitiovaunujen aikatauluissa poikkeuksia tiistaina ja keskiviikkona

Pääkaupunkiseudulla metro kulkee poikkeusaikataulussa tiistaina ja keskiviikkona Helsingin raidetyöntekijöiden tiistaisen mielenilmauksen vuoksi. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

STT

Pääkaupunkiseudulla metro kulkee poikkeusaikataulussa tiistaina ja keskiviikkona, kertoo Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos (HKL). Lisäksi raitiovaunuliikenteessä voi olla tiistaina häiriöitä.

Syynä poikkeuksiin on HKL:n mukaan Helsingin raidetyöntekijöiden tiistainen mielenilmaus.

Metroliikenne ajaa tiistaina ja keskiviikkona harvennetun aikataulun mukaisesti. Raitiovaunuliikennettä pystyttäneen liikennöimään suunniteltujen aikataulujen mukaisesti, HKL arvioi. Häiriöt metro- ja raitiovaunuliikenteessä ovat kuitenkin mahdollisia, jos rataverkossa tai kalustossa tapahtuu vikaantumisia.

Huoltojen viivästymisen ja siitä aiheutuvan kalustopulan vuoksi metroliikenteessä ajetaan harvennettua liikennettä myös keskiviikkona, ja häiriöt ovat mahdollisia erityisesti keskiviikkoaamuna.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut