Mikael Jungner kaatui pahasti sähköpotkulaudalla, taju meni heti – sairaalassa lääkärillä oli huolestuttavia uutisia

Nykyinen toimitusjohtaja ja entinen SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner kertoi maanantaina Facebookissa joutuneensa viime viikolla vakavaan onnettomuuteen sähköpotkulaudalla.

Jungner kirjoittaa törmänneensä mukulakivikadulla yllättäen avautuneeseen auton oveen.

"Siihen oveen matkani sitten tyssäsi. Muistan hölmistyksen, muistan ilmalennon, mutta en muista mitään laskeutumisesta", Jungner kertoo päivityksessään.

Hän menetti törmäyksessä tajuntansa ja vietiin ambulanssilla sairaalaan.

"Taju lähti kerralla, aivan kuin olisi katkaisimesta käännetty valot pois. Seuraavat kohtaukset olivat kuin elokuvasta. Välähdyksiä ambulanssista, välähdyksiä sairaalasta", Jungner kirjoittaa Facebookissa.

Jungner palasi kunnolla tajuihinsa vasta sairaalassa. Sähköpotkulautaonnettomuudessa ex-kansanedustaja sai ruhjeita lonkkaan ja selkään sekä ison kuhmun päähänsä. Huolestuttavaa oli se, että kuvauksissa näkyi pientä aivoverenvuotoa.

"Tuo oli pysäyttävä hetki. Ja niin kovin tuttu. Oli ollut sydänkohtaukset, oli ollut syövät, oli ollut vaaralliset tulehdukset, ja nyt aivoverenvuoto. Jälleen kerran nopea toiminta ja oikeat lääkkeet pelastivat. Verenvuoto tyrehtyi, eikä mitään mennyt rikki. Onnekas, kuulemma, jälkeen kerran", Jungner avaa taustoja.

Jungner myöntää, ettei hänellä ollut skuutilla ajellessaan kypärää päässä.

"Olen kaatunut pahasti, sairaalahoitoa vaatien, aiemminkin moneen kertaan, milloin Alpeilla pyöräillessä, milloin mustaa rinnettä laskiessa, milloin mopolla talven liukkailla, mutta aina, aina on ollut kypärä päässä. Nyt ei ollut."

Jungner, 56, on työskennellyt muun muassa Yleisradion toimitusjohtajana. Sen jälkeen hän on toiminut SDP:n puoluesihteerinä ja kansanedustajana. Tätä nykyä Jungner toimii viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajana ja Liike Nytin kaupunginvaltuutettuna Helsingissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut