Lidlin uudistus hullaannutti asiakkaat: "Emme odottaneet tällaista suosiota"

Yhä useampi poistuu Lidlistä ilman paperista ostoskuittia. Digikuitin suosio on yllättänyt.

– Ihan näin nopealla aikataululla emme odottaneet tällaista suosiota. Viime viikkoina jo lähes 40 prosenttia kaikista Lidl Plus -sovelluksen skannauksen yhteydessä toteutuneista kuiteista oli pelkästään digitaalisessa muodossa, kertoo tiedotteessa Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

”Haluan vain digikuitin” -ominaisuuden on valinnut tähän mennessä jo lähes 170 000 asiakasta. Paperikuitteja on jätetty tulostamatta yli 1 400 000 kappaletta.

Kassakuitteja Lidlissä tulostetaan vuosittain kymmeniä tuhansia rullia. Valitsemalla digikuitin myös asiakas voi vaikuttaa paperijätteen määrään ja säästää luontoa.

– Jos puolet Lidl Plus -asiakkaista valitsisi ”haluan vain digikuitin” -valinnan ja skannaisi Lidl Plus -kortin kassalla, voitaisiin vuodessa säästää kymmeniä tuhansia kuittirullia paperia. Näiden yhteenlaskettu pituus on melkein 2000 kilometriä. Tämä kilometrimäärä olisi karkeasti matka Helsingistä Müncheniin, Forsström laskee.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut