Lihankorvikkeet maistuvat nyt selvästi paremmilta kuin kymmenen vuotta sitten ja menevät kaupoissa kuumille kiville – ravitsemustieteen asiantuntija nostaa esille yhden valitettavan seikan
Kasviproteiinit eli niin kutsutut lihankorvikkeet vakiintuivat osaksi kuopiolaisen Toni Savolaisen, 39, ruokavaliota reilu vuosikymmen sitten.
Mainos: Intelligent Banker Aps

Mainos: Intelligent Banker Aps
Puskuri vaimentaa iskuja taloudelliseen tilanteeseesi – Näin pääset alkuun säästämisessä
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu