Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myös Emma Karilla positiivinen koronatestin tulos – Mika Lintilä ja Iiris Suomela kertoivat aiemmin tänään positiivisesta koronatestistä

Ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari (vihr.) kertoi maanantai-iltana Twitterissä saaneensa positiivisen tuloksen koronaviruksen kotitestistä. Positiivisesta koronan pikatestin tuloksesta kertoivat aiemmin maanantaina myös elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) ja vihreiden puheenjohtajan sijainen Iiris Suomela.

Sekä Lintilä että Kari kertoivat varmentavansa vielä tuloksen pcr-testissä. Lintilä kirjoitti Twitterissä olevansa oireeton ja jäävänsä etätyöhön. Kari kertoi olleensa omaehtoisessa karanteenissa palattuaan perjantai-iltana ympäristö- ja energiaministerien epävirallisesta kokouksesta Ranskasta.

Suomela kertoi tiedotteessa, että hänen vointinsa on kohtuullisen hyvä. Suomela on ollut omaehtoisessa karanteenissa kotonaan viime perjantaista lähtien, jolloin hän sai tiedon päiväkoti-ikäisen lapsensa sairastumisesta.

Lukuisat johtavat poliitikot ovat kertoneet koronatartunnoistaan viime viikkojen aikana.